Care este procesul de învățare prin care ai nevoie să treci, dacă dorești să ajungi la rezultatul final dorit (conversație, citire, scriere, exprimare corectă)

Te salut, iată soluția pe care am lansat-o de curând. Metoda pe care ți-o prezint este testată cu succes în învățarea unu-la-unu din 2017, și în învățarea Limbii Engleze în grupa de cursanți, din 2023.

În acest video am să-ți prezint tot cursul (metoda ”Engleză în 5 zile”), așa cum este el în realitate, și îți voi explica clar procesul de la zero la vorbire fluentă, pe care îl poți parcurge în timp record. 

Avantajul acestui curs este că poți învăța logica gramaticala la nivel B1 (mediu) al Limbii Engleze, în 9 ore, fără teme, teste, scris, memorare, manuale, aplciații de învățare pe telefon. Iar apoi începi să practici conversația, iar în 3-6 luni ajungi la vorbire fluentă, chiar dacă ai zero cunoștințe în Limba Engleză.

Și nu mai trebuie să consumi aproximativ 400 ore (așa cum cere sistemul clasic de învățare). Adică 2-3 ani.

Pentru că să te exprimi corect în conversație, ai nevoie să înțelegi procesul pe care trebuie să îl parcurgi în învățarea Limbii Engleze. 

Vei înțelege ce trebuie să faci ca să pronunți corect, să te exprimi ușor și să vorbești limba engleză fără blocaje și cu fluență.

Click pe link sa vezi informații despre curs și cum arată PROCESUL de învățare a limbii engleze ÎN TREI PAȘI:

  1. PASUL 1: Înveți logica construirii propozițiilor (vei înțelege cum să formezi cu încredere exprimarea în Limba Engleză)
  2. PASUL2: Înveți să te exprimi corect în conversație (folosind această logica învățată la pasul 1)
  3. PASUL 3: Depășești blocajele în exprimare (astfel e ușor să înveți cuvinte și să ajungi la vorbirea fluentă)

Click pe link să vezi procesul prin care înveți să conversezi, pronunți și exprimi corect Limba Engleză prin metoda ”Engleză în 5 zile”:

Tot despre ce am vorbit în acest video regăsești aici, pe pagina de prezentare a cursului:  https://www.tudoredward.ro/

Write A Comment