Hai sa iti spun adevarul despre Limba Engleza SI CAT TIMP AI NEVOIE SA O INVETI [ pe cifre ]

Te salut!

Stiai ca pentru a invata Limba Engleza la un nivel la care sa te descurci ai nevoie de 400 de ore daca inveti cu stilul clasic de invatare?

  • Asta inseamna 2 ani de invatare, cate 4 ore in fiecare saptamana, fara pauza.
  • Stiai ca pentru nivelul cel mai avansat de engleza ai nevoie de 1200 ore?
  • Asta inseamna 6 ani, cate 4 ore in fiecare saptamana, fara pauza.

ACESTEA SUNT CIFRELE OFICIALE. Le poti vedea in imagini. Imaginile sunt preluate de pe google.

De aceea la scoala se fac cate 4 – 8 – 12 ani de engleza. Si multi elevi tot nu reusesc sa invete Limba Engleza la nivel de vorbire fluenta.

Asta este Trista realitate.

Dar rezultatele mi-au aratat ca prin folosirea cursului Engleza in 5 zile cursantii au nevoie doar de 9 – 20 ore pentru nivelul B1!

Adica intre 2 si 4 saptamani (1 luna), daca inveti 4 ore pe saptamana.

Iar nivelul C1-C2 poate fi invatat la nivel de logica gramaticala in alte 2 – 4 saptamani.

Restul e vocabular si practica a conversatiei.

Probabil ai auzit de teoria care spune ca pentru ca sa devii maestro intr-un domeniu ai nevoie de 10.000 de ore de practica.

In realitate, oamenii care folosesc tehnici de invatare accelerate au nevoie de minim 100 de ore pentru a se putea descurca in Limba Engleza.

Chris Londsdale, unul dintre liderii modniali in invatarea limbilor straine, spune exact acest lucru: “pentru a invata o limba striana este necesar de minim 100 de ore de practicare a conversatiei”.

Asta inseamna 30 de minute de conversatie pe zi, iar in 6 luni si jumatate, te poti descurca sa vorbesti fluent in engleza in orice conversatie spontana.

Iar daca vrei sa inveti logica gramaticala a Limbii Engleze pentru conversatie, scris, citit si vrei sa ii intelegi pe cei care vorbesc engleza cu tine …

Fa CLICK Aici si vezi ce face metoda ca sa intelegi despre ce iti vorbesc.

Engleza in 5 zile, face exact ce ii spune numele: te ajuta sa inveti in numai 5 zile logica limbii exngleze iar dupa aceea sad ai drumul la conversatie.

Oricat de necrezut ar parea, exact asta face.

Deja exista rezultate, deci nu avem cum sa ocolim aceasta realitate:

  1. LIMBA ENGLEZA ESTE USOR DE INVATAT!
  2. ACUM ESTE POSIBIL SI PENTRU TINE SA OBTII REZULTATE REALE!
  3. Este unica metoda de invatat Limba Engleza din Limba Romana existenta pe piata fara teme, teste scris, memorare sau manual.

Cu drag,

Tudor Edward

Fondator Engleza in 5 zile

www.tudoredward.ro

PS: Mi-am dedicat aproape juamatate din viata ca sa aflu ce functioneaza si ce nu in invatarea Limbii Engleze. Iar cursul Engleza in 5 zile, cumuleaza aceste invataturi in cea mai eficienta Metoda de Invatare a Limbii Engleze existente in momentul actual

Write A Comment