Cum să înveți gramatica (logica) limbii engleze în câteva ore,  iar apoi să începi să construiești corect conversația Metoda ”Engleză în 5 zile” (exerciții practice)

Te salut din nou. Mă bucur de răspunsurile primite la lecția trecută. 

Vei vedea în această lecție cum poți folosi metoda și cum te poți descurca să înveți Limba Engleză. 

Vom face lecția împreuna prin video-ul atașat în link. Așa că rezervă-ți 50 minute să poți lucra cu mine, și Vio (studenta cu care am parcurs acest curs). 

Dacă nu ai urmărit lecția 1 și 2, ți-ar prinde bine să le citești, ca să înțelegi ce facem noi aici. 

*******

În acest video MINI CURS îți voi detalia cu pași clari ce ai de făcut și îți voi prezenta fiecare etapă, în cel mai clar mod posibil. 

Vom lucra direct pe partea de început a cursului. Și te voi ghida în așa fel încât vei observa că te poți descurca să înveți cu succes aceste exerciții pe cont propriu, și că nu e atât de greu să învățăm Limba Engleză precum credem. 

Vei înțelege în mod experențial cum să pronunți, să te exprimii și cum să îți găsești ușor cuvintele – folosind exercițiile acestei metode de învățare.

Aceste exerciții sunt construite (după 28 ani de experiență în Limba Engleză) ca să funcționeze în ritm natural cu modul de învățare a creierului, și sunt ușor de înțeles. În plus, tot ce înveți aici va rămâne în memoria ta pe termen lung. 

Îți ofer gratuit cele 50 de minute, ca să vezi cum funcționează metoda pentru tine. 

ÎȚI PUN LINK CU 50 MIN (GRATUIT) DIN CELE 9 ORE DE CURS. 

Îți poți da seama cu ușurință cât timp îți salvezi să înveți Limba Engleză, dacă compari cele 400 ore de curs necesare învățării logicii gramaticale a Limbii Engleze în sistemul clasic, nivel mediu B1, cu învățarea logicii gramaticale în 9 ore folosind metoda ”Engleză în 5 zile”.

Iar după aceea, oricare metodă o folosești (învățarea clasică ”ca la școală” sau metoda ”Engleză în 5 zile prin învățare accelerată”), ai nevoie de aproximativ 100 ore de vorbire

(adică 3 – 6 luni) să ajungi la vorbire fluentă. 

ACESTEA SUNT CIFRELE REALE DACĂ VREI SĂ CONVERSEZI FLUENT! 

Nu există rută ocolitoare, oricine, orice ți-ar promite.

Dacă înțelegi exercițiile din curs, vei putea învăța să gândești Limba Engleză. Când poți gândi în Limba Engleză, poți construi conversația. La început vorbești lent, și cu pauze lungi de gândire. Iar după o perioadă de practică, viteza de vorbire în engleză crește.

Nu e necesar să reușești să dai răspunsurile corect din prima încercare (uneori ai nevoie să încerci de 2-3 ori). Dacă ai răbdare și nu te grăbești, vei putea învăța Limba Engleză.

Notă: în prezent, nu există o metodă mai directă și mai eficientă pentru învățarea Limbii Engleze, pentru conversație. Asta a fost concluzia clienților mei, după ce au testat mai multe cursuri înaintea parcurgerii acestei metode de învățare.

Click pe link si începe cursul (50 minute): 

Dacă ai parcurs acest video, am plăcerea să îți prezint o soluție excelentă pentru tine, prin care poți învăța Limba Engleză în timp scurt, și cum să o practici ca să îți poți atinge rezultatul dorit. 

Și bineînțeles că în aceasta călătorie vom merge împreună, deoarece vei putea oricând întreba când ceva nu e clar, ca să ieși din confuzie și să ajungi mai ușor la rezultat. Este un proces ghidat. 

Chiar dacă poți parcurge cursul pe cont propriu, dacă te blochezi, poți întreba. Când ai nevoie de ajutor, îl vei primi. 

În urmatoarea lecție îți voi prezenta detaliat această soluție care te va ajuta să înveți Limba Engleză de nota zece. 

Îți voi arăta care este întreg procesul, pe care ai nevoie să îl parcurgi de la A la Z, ca să înveți Limba Engleză, „odată pentru totdeauna.”

Și…  întrebarea zilei, după cum ne-am obișnuit:

Cum ți s-a părut să lucrezi cu această metodă? Scrie-mi răspunsul tău pe grup sau în privat. Sunt curios de părerea ta : ) 

Tudor Edward 

Write A Comment