Metoda Engleză în 5 zile

Tudor Edward

1000+

Cursanți Fericiți

100+

Lecții Audio / Video

6 luni

Acces la curs

Detalii Metodă

Engleza în 5 zile este mai mult decât un simplu curs online. Este o experiență interactivă în timp real, care îți oferă multiple modalități de învățare și practică a limbii engleze cu cele mai utilizate cuvinte de nativi.

Cursul online include 103 lecții audio / video cu explicații simplificate, exemple din viața reală și exerciții practice cu video, care sunt accesibile de pe orice dispozitiv cu acces la internet. Astfel, poți să înveți și să exersezi limba engleză oriunde te-ai afla.

Pe parcursul acestui curs, vei avea acces instant la exercițiile din program timp de 6 luni, astfel încât să îți poți reîmprospăta cunoștințele oricând dorești tu.

Engleză în cinci zile este o abordare completă și interactivă pentru a-ți îmbunătăți nivelul de limba într-un timp scurt.

Cum va arăta procesul tău de învățare?

    Prima Luna

Înveți să construiești logic propoziții și fraze.

Poți învăța logica limbii engleze în numai 9 ore, și începi să construiești propoziții și fraze în conversație, în mod natural, cu propriul mod de gândire.

  Luna 2-3

Practici conversația și depășești emoțiile.

Înveți să depășești frica și rușinea din conversație, și descoperi cum să îți folosești creierul ca să memorezi cât mai multe cuvinte în limba engleză.

  Luna 4-5

Înveți cuvinte, expresii și nivelul avansat de engleză.

Vei învăța cum să vorbești limba engleză cu eleganță si vei accelera viteza de memorare a cuvintelor. Vei reuși să memorezi cuvinte auzite o singura data.

Luna 6

Învățarea subtilităților ca să te descurci în orice situație.

Vei reuși să înțelegi modul de gândire al nativilor englezi. Îi vei putea înțelege când ei vorbesc repede și îți va fi ușor să înveți să conversezi ca localnicii.

Despre Metoda lui Tudor Edward

În această aventură de 6 luni, ne vom dedica învățării limbii engleze și îmbunătățirii abilităților de vorbire și gramatică.

Deși nu vom urma metodele tradiționale, vei scăpa de confuzia creată de gramatica clasică și stilul obișnuit de învățare.

Detalii Metodă

Metoda Engleză în cinci zile este o modalitate specială prin care poți învăța limba engleză într-un timp scurt și eficient. Această metodă unică a fost dezvoltată de către cei mai buni profesori de engleză din întreaga lume, care au folosit cu succes principii fundamentale de învățare accelerată a limbilor străine.

Cursul are la bază peste 25 de ani de experiență în utilizarea limbii engleze și vorbirea limbii engleze, și 8 ani de cercetare intensivă a celor mai eficiente metode de învățare existente. Prin urmare, am creat o metodă unică pe care am transformat-o în acest curs.

Ceea ce face ca metodă sa fie unica in Romania, este faptul că obții rezultate in timp record. Deoarece metoda iti activeaza resursele nexploatate ale creierului. Vei reusi să înveți limba engleză si sa faci conversati, invatand o teorie simplificata a limbii, fara sa faci teme, teste, scris sau memorezi informatii.

Metoda Engleză în cinci zile este adaptată pentru toate vârstele și nivelele de cunoștințe. Astfel, chiar și copiii pot beneficia de această abordare unică pentru a învăța limba engleză rapid și eficient.

Pe parcursul călătoriei noastre, vei beneficia de susținere și ghidare constantă, pentru a te simți în siguranță pe durata întregului curs.

Aștept cu nerabdare să începem această aventură minunată!

Povestea ta în limba engleză începe aici!