De fiecare dată mă gândeam ce aș putea face pentru ca să supraviețuiesc. Și în loc să mă ocup de limba engleză să învăț ceva ce mă ajută pe viitor  îmi băteam capul cu problemele imediate. 

Lucru Normal Pentru că De mic copil am fost învățat că trebuie să mi asigur supraviețuirea și să am ce mânca. Și am văzut că asta făcea toată lumea în jurul meu. Toți au fost să gândim așa încă din copilărie. 

Însă gândirea pe termen lung o au Probabil 5% din populație iar restul dintre noi a fost învățați să ne stresăm și să alergăm ca să avem ceva în buzunar ceva în stomac și să nu trebuiască să apelăm la nimeni. 

Dar secretul este ca să gândim Ce putem face ca să supraviețuim pe termen lung și mai mult decât atât să avem suces. 

Unul din secretele oamenilor de succes este că ei au o viziune pe termen lung pe următorii 10 20 30 sau 50 de ani. Și dacă vrei și tu să ai succes în viață și consideri că ai nevoie de limba engleză pentru ca să ai venituri mai mari sau să-ți câștigi independența în felul în care o vezi tu, atunci e bine să înțelegi că limba engleză este o abilitate pe care o dată ce o deții Îți va aduce rezultate întreaga viață. 

E ca și cum Acum ai un salar în fiecare lună dar după ce cunoști limba engleză vei avea întreaga viață echivalentul a cinci salarii în fiecare lună pentru aceeași muncă depusă. 

Acesta este marele avantaj să investești în abilitățile tale de LImba Engleza. 

Fă click aici pentru ca să vezi informații despre cursul Engleza in 5 zile. 

Există o clasificare a investițiilor celor mai importante pentru oameni. Eben Pagan un mare antreprenor american vorbește despre această clasificare în unul din cursurile sale care se numește Cum să îți transformi talentul în venit. În acest curs el Explică Care sunt cele mai importante investiții pe care un om le poate face. Iată le în ordinea importanței: 

  1. Investiție în bunuri – deoarece bunurile se devalorizează fiecare investiție în bunuri Îți va aduce mai puțini bani atunci când le vei vinde decât atunci când le-ai cumpărat. Aceasta este investiție de randament scăzut
  2. Investițiile în imobiliare – de obicei aceste investiții sunt foarte bune și Aduc bani aproape egal cu investiția pe care ai depus-o – această investiție are un randament mediu spre bun. Dar în funcție de fluctuația pieței Poți câștiga sau pierde dacă nu ești atent(ă) 
  3. Investițiile în abilitățile personale și profesionale ( aceste investiții de obicei sunt considerate ca fiind cele mai valoroase și aduc cele mai bune rezultate. Odată ce deții o abilitate pe care o stăpânești te poți folosi de această abilitate întreaga viață pentru a câștiga un venit, pentru a avea independență și mobilitate – Aceasta este o investiție cu randament cel mai ridicat

Astfel dacă investești în tine și depui un minim efort pentru ca să înveți limba engleză vei putea să beneficiezi de rezultate întreaga ta Viață. 

Dacă vinzi o mașină probabil vei pierde bani, dacă vinzi un apartament probabil vei câștiga câteva mii de lei sau de euro Și acolo te vei opri. Dar dacă înveți limba engleză aceasta îți poate crește venitul în fiecare lună exponențial. Adică la început îți va aduce 500 € după aceea 1000 € și tot așa mai departe în fiecare lună cu câte 1000 € în plus. Astfel în cinci 10 20 de ani cu aceeași muncă depusă vei avea mult mai mulți bani pentru ca tu să duci o viață bună, fără să te chinui. 

Practic ai un viitor asigurat. 

Dar pentru asta e necesar ca să-ți depășești frica de eșec și să nu mai asculți de alte persoane ci să-ți dezvolți propria logică și propria abilitate de a vorbi limba engleză. 

Iar dacă începi să te critici foarte mult e necesar să faci pace cu tine și să accepți că la început vei greși pentru ca să ai oportunitatea să înveți să te autocorectezi. Astfel vei ajunge să ai succes și rezultate Pe măsură. 

Iar dacă vrei să înveți limba engleză cu rezultate reale TE POTI INSCRIE cu un simplu mesaj pe Whatsapp. Fa CLICK AICI si scrie-mi un mesaj. Iar eu iti voi da toate detaliile.

Cu drag

Tudor Edward 

Fondator engleză în cinci zile

www.tudoredward.ro

Write A Comment